Известие

Collapse
No announcement yet.

Счупен водач Алфа 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Счупен водач Алфа 156

Здравейте колеги.
    Имам счупен водач на задния прозорец и не мога да намеря никъде. По магазините ми предлагат целия механизъм, което не е оферта. Изчетох темите, в които сте дискутирали проблема, но решение за мен не намерих. Направо ще си кажа, от Габрово съм и няма как да посетя магазините в другите градове. Разрових се из едни каталози за резервни водачи, но този, който ми трябва го нямат в магазина и няма и да го доставят скоро. Разбрах от всичките теми, че за някой Френски возила водачите са същите, ако някой колега може да каже точно от кой модел стават ще съм много благодарен. Снимка ще пусна малко по-късно. Предварително благодаря колеги.

пп. Ето снимките
    http://dox.bg/files/dw?a=4a6dd8612a
    http://dox.bg/files/dw?a=dc8698fa5e
    Last edited by genchevvv; d.m.y г., 20:06.

Колега, за кой водач става въпрос? Ако може снимка да направиш. Също кажи задните стъкла ел ли са или ръчни, ляв/десен?

Мисля че имам (ако не съм я изхвърлил) задна лява ел машинка, която става само за части. Снимай каквото ти трябва и ако го има здраво, ще ти го подаря.

Ако не стане, може би най-изгодният вариант е да си вземеш една машинка 2-а ръка за 20-ина лв - 156 на части вече има доста.

edit:
    сега видях снимките. Точно това ми беше счупено
    Направо си търси машинка втора употреба
    Last edited by tonov; d.m.y г., 20:09.
    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Благодаря колега.
      Това го намерих в един каталог, чисто ново на много прилична цена 5.80. Толкова казаха колегите от магазина за авто части Старс 94. Но проблемът е, че го нямат на склад поне така ми обясниха на мен. А не се знае кога ще внасят стока. Знам, че става от някоя френска кола, но не знам точно от коя. И не мога да го поръчам. Колеги бяха споменали Ксантия и някое Рено.
      За заден ляв ел. прозорец става дума.

Comment

Беше се измъкнал единия край на жилото.Оправих го с малко "бизон".После случайно намерих в един сервиз изхвърлени чаркове, подариха ми въпросния водач.На мен ми го предложиха за 70 лв.Намажи с грес релсата, тънко, добре е и на другите врати да го направиш.Бях писал някъде за тоя проблем ма не помня къде, жалко че не направих снимки щяха да ти са от полза.
        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

за предно и задно стъкло еднакви ли са наскоро сменях преден ляв и май беше подобен ще го потърся и ще ти пиша ако го намеря
          алфа ромео 156 1.8 тс -на части
          алфа ромео 164 2.0тс -на части
          нисан примера п10 1,6 16в хечбек
          sigpic

Comment

Изглежда същия ако не забравя утре ще снимам резервния от предна врата е.

Comment

Привет колеги.
              Водача е намерен. Цена 5 лева, нов. Куриер до Габрово 6 лева. Инфо за фирмата: http://www.bulauto.net

Comment

Кви 5 лева, мен ми искаха 70 и се отказах, реших проблема и аз, ама ще си взема за резерва, щото мн. неприятно да видиш да ти се самосвъква джама.Отзаде същия, поне при мен, за това не съм качил снимка.

Comment

Working...
                X